Az Alakformáló szalonról

Üdvözlöm

Az Ildi Wellness és Alakformáló Szalonom oldalán!

Exkluzív Alakformáló Szalonom Újbudán, Sasadon az Előpatak utca 58. alatt található. Csendes, kertvárosi, intim környezetben, ingyenes parkolási lehetőséggel. Budaörsön sok éven át működő alakformáló szalonom kibővített formában 2019. októberében költözött Gazdagrétre, majd 2023 szeptemberétől Sasadon várom szeretettel kedves vendégeimet.

2003 óta foglalkozom egészségmegőrzéssel és alakformálással. Meggyőződésem, hogy az egészség és a szépség kéz a kézben jár és egymás nélkül nem létezhet! Kezeléseim segítségével azt szeretném elérni, hogy minden korosztály, férfi és női vendégeim számára biztosítani tudjam az immunerősítést, méregtelenítést, alakformálást, cellulit/ narancsbőr/ kezelését, izomtónus változást, zsírégetést. Kezeléseim egyenként, önmagukban is hatékonyak, de kombinációjukkal számos esetben elértünk kiváló eredményeket, vendégeim visszanyerték egészségüket és érték el áhított álomalakjukat.

Kezeléseim előre egyeztetett időpontban, bejelentkezés alapján érhetők el,amivel mindenki részére biztosítani szeretném az intimitást / férfi és női vendégek egy időpontban nem találkoznak/,  az énidő, a pihenés, regenerálódás tökéletes kihasználását.

A narancsbőr már sajnos a tinik problémája is, ahogy a hirtelen fogyás-hízás miatt megjelenő striák, amit időben elkapva, hatékonyan tudunk kezelni. Idős vendégeimnek az immunerősítés, egészség megőrzés nagyon fontos, számukra  wellness kezeléseim jelenthetnek megoldást. A férfiakat sem kerüli el a hízás /főleg pocakra/, de a múltban lévő tapasztalatok alapján, erre is tudok megoldással szolgálni. A hölgyeket leginkább frusztráló cellulit, a megereszkedett, pettyhüdt bőr ,a bizonyos helyeken lerakódott zsír, a rossz anyagcsere, a lelassult nyirok rendszer keringés, az ülő munka következtében kialakuló problémák, a tónustalan test zavarja, amire van megoldás!

Állapotfelmérés után meghatározzuk, hogy melyik kezelési mód és kombinációjuk lesz a legalkalmasabb a problémák megszűntetésére. Étkezési és életmód tanácsokkal, a kezelés utáni és a kúra alatti teendőkkel látom el kedves vendégeimet.

Szépkártyás és átutalásos fizetési mód is rendelkezésre áll.

Árakkal,bérlet konstrukciókkal, akciókkal, időpont egyeztetéssel kapcsolatban email és egyéb elérhetőségeimen szeretettel várom érdeklődését!

Látogasson el facebook és instagram oldalamra is, ahol további információkat olvashat.

Köszönöm minden régi vendégem máig tartó bizalmát és remélem kedves új vendégeim is elégedetten és egy szebb és egészségesebb testben válnak régi vendégeimmé!

Hullámmasszázs/ nyirok kezelés/,fekvő infra szauna, Lipolézer, Mikro áramos izom stimuláció, Fóliás test tekercselés, Kombinált vákuum-kavitáció-rádió frekvencia kezelés.

Bencze Ildikó