Hullámmasszázs

Hullámmasszázs

A bőr és alakproblémák a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a túltápláltság következménye, a gyakori egyoldalú tevékenység a hosszantartó álldogálás, de főként az ülőmunka következtében a lábak megdagadnak, a test elformátlanodik. Szervi problémák, visszér, ödémák, narancsbőr, rossz nyirokkeringés alakulhat ki. A lerakódott salak ill. méreganyag eltávolítása kulcsfontosságú a szervezet megfelelő működése szempontjából, melyet részben a nyirokrendszer végez.

A hullám-nyirok masszázs- készülékkel olyan gyengéd gépi masszázst végzünk, amellyel egyrészt a szövetek között felhalmozódott nyirkot a törzs felé irányítjuk, másrészt a nyirokerek működését serkentjük. A kezelés egy derékig érő kamrákkal ellátott nadrágban folyik, ezeket a
mandzsettákat tölti meg a gép levegővel, ezáltal enyhe, ritmikus nyomáshullámok keletkeznek és a lábujjaktól kiindulva végighömpölyögnek egészen a csípőig. Lehetőség van -külön kezelés keretében- a felsőtestre mellényt adva, az ujjaktól a vállig, a lapocka és elől a kulcscsont körüli terület masszírozására is, melyet a kúraszerű alkalmazásnál ajánljuk, a szervezet teljes méregtelenítése érdekében.

Bencze Ildikó